dimecres, 22 d’abril del 2009

FINALISTES DEL II CERTAMEN LITERARI JOSEP M. PELLICER 2009

El dimecres, 22 d'abril de 2009, a la vigília de Sant Jordi vam celebrar a la sala d'actes de Valldemia l'entrega dels premis del II Certamen Literari Valldemia'09 Josep M. Pellicer. Enguany, 4 nens de 3r han estat escollit els grans finalistes del Certamen. Han estat:


Marc Maset de 3r "A", Inés Talaya de 3r "B", Guillermo Cabellos de 3r "B" i Gemma Martínez de 3r "C". Val a dir que tots els nens i nenes que van participar van fer bons treballs que segur que amb la pràctica a les aules i el dia a dia podran acabar d'escriure molt millor tot demostrant que la feina d'està fent ben feta.

L'acte va intentar ser quelcom de divertit i després d'estriar uns quants encarregats/des, els mestres de 3r i 4t van demostrar la seva vàlua fent un parell de jocs del Bocamoll, trobant les paraules correctes i esbrinant missatges secrets.

D'entre els finalistes Marc Maset de 3r "A" va aconseguir el gran premi que va ser un val per 50 euros per a comprar llibres a la llibreria el TRAMVIA de Mataró(txu - txu !).

Tots els finalistes van rebre un diploma acreditant la seva feina i un llibre. Animem a tots a començar a preparar-se per poder guanyar el proper Certamen Literari Valldemia 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada